Siirry sisältöön

Asiantuntijamme

Kiinteistökehitysryhmän päällikkö

Marjaana Berger

Kiinteistökehitysryhmän päällikön Marjaana Bergerin mielestä parhaimmat ratkaisut ja ymmärrys syntyvät yhdessä ideoimalla ja erilaisista vinkkeleistä asioita tarkastelemalla. Työn tekeekin mielenkiintoiseksi myynti- ja kiinteistökehityksen kohteiden monipuolisuus sekä näkemysten yhteen sovittaminen.

Lue lisää
Kiinteistökehityspäällikkö

Elias Rainio

Kiinteistökehityspäällikkömme, arkkitehti Elias Rainio toimii kuin tulkkina asiakkaamme ja kaavoituksesta päättävän virkamiehen välillä. Hän nauttii yhteistyöstä eri alojen ammattilaisten kanssa ja vanhojen kohteiden kehittämisestä uuteen käyttöön – kun valot syttyvät jälleen kohteisiin, josta ne ovat välillä sammuneet.

Lue lisää
Kiinteistökehityspäällikkö

Emmi Sihvonen

Kiinteistökehityspäällikkömme Emmi Sihvonen tekee pitkäjänteistä kehitystyötä erityisesti Otaniemen alueella Espoossa. Vaikka työn tulokset ovat nähtävissä vasta monen vuoden päästä, ovat tuleva asiakas ja alueen käyttäjät mielessä koko ajan.

Lue lisää
Myyntipäällikkö

Jenna Kiukkonen

Myyntipäällikkömme Jenna Kiukkonen pitää työtään loistavana näköalapaikkana. Hän vastaa erityisesti pääkaupunkiseudulla ja kasvukeskuksissa sijaitsevien arvo- ja kassavirtakohteiden myynnistä. Tärkeimpinä periaatteina ovat toiminnan avoimuus sekä rahankäytön järkevyys.

Lue lisää
Kiinteistökehityspäällikkö

Otto Virenius

Senaatin kiinteistökehityspäällikön Otto Vireniuksen työ on parhaimmillaan hyvinkin poikkitieteellistä, kun hän istuu samaan suunnittelupöytään arkkitehtien, insinöörien ja eri viranomaisten kanssa. Rima on korkealla, sillä uusien asuinalueiden kehittämispäätöksillä vaikutetaan kymmenien tuhansien ihmisten elämään.

Lue lisää