Siirry sisältöön
Henkilö skannaa QR-koodia älypuhelimella.

Pikapalautetta helposti ja nopeasti

Uuden palvelun avulla voit arvioida työympäristöä ja ilmanlaatua sekä tehdä palvelupyynnön matkapuhelimellasi.

QR-koodilla helposti palautetta tilojen sisäolosuhteista

Palautteen anto tilojen sisäolosuhteista muuttuu jatkossa entistäkin sujuvammaksi, kun otamme käyttöön uuden ratkaisun kiinteistöjen ylläpitoon. Tilojen käyttäjille tämä näkyy seinille ilmestyvinä QR-koodeina, joiden hyödyntämiseen tarvitsee ainoastaan puhelimen kamerasovelluksen ja web-selaimen.

Kun koodin lukee kännykän kameralla, näytölle avautuvat automaattisesti tilan olosuhdetiedot ja palautenäkymä. Näkymässä voi välittää eteenpäin arvionsa työympäristöstä ja ilmanlaadusta sekä tehdä palvelupyynnön. Palautetta voi antaa esimerkiksi ilmanvaihdosta, vetoisuudesta tai muista puutteista kuten palaneesta lampusta. Tieto työtilassa olevasta pulmasta siirtyy suoraan kiinteistöhuoltoon ja palvelupyyntöihin päästään vastaamaan ripeästi.

Palautteenanto kannattaa: käyttäjien antaman informaation avulla kerätään dataa, joka auttaa tilojen ylläpidossa ja mahdollisten ongelmien ennakoinnissa. Sen pohjalta suunnitellaan ja toteutetaan olosuhteita koskevia toimenpiteitä ja rakennetaan kaikille terveellistä, toimivaa ja kaikin puolin miellyttävää työympäristöä.

Näin annat palautetta

1. Avaa puhelimen kamerasovellus

2. Lue QR-koodi kameralla

3. Klikkaa avautuvasta linkistä nettisivulle

4. Anna palautetta ja vaikuta

 

Voit tehdä palvelupyynnöt sähköisesti myös osoitteessa senaattila.fi

Anna palautetta