Siirry sisältöön
Sesam Helsinki, Katri Korhonen nainen työympäristössä

Työympäristö- ja toimitilapalvelut

Tyhjä

Suunnitellaan yhdessä uusia työnteon tapoja tukeva työympäristö palveluineen

Olipa kyse monitilatoimistosta tai erityistiloista, työympäristöjen ja toimitilojen suunnittelun lähtökohtana on aina organisaation ydintehtävän ja suorituskykytekijöiden syvällinen ymmärrys. Ennen uuden työympäristön suunnittelua kuuntelemme ja keskustelemme, jotta ymmärrämme organisaation nykytilanteen, toiveet, tulevaisuuden tarpeet sekä reunaehdot. Näin muodostuu yhteinen näkemys siitä, mitä tehdään, ja osaamme kytkeä muutosprojektiin juuri oikeat asiantuntijat. Monilla asiakkaillamme työ perustuu yhdessä tuellamme luotuun valtakunnalliseen toimitilakonseptiin.

Tyhjä

Tilat avaimet käteen -periaatteella

Toimitamme kokonaisuuden avaimet käteen -periaatteella. Kartoitamme tarvettasi vastaavan tilaratkaisun valtion tilakannasta tai yksityisestä markkinasta. Huolehdimme tilavaihtoehtojen kartoittamisesta, sopimusten neuvottelusta ja muutostöiden valvonnasta. Tarvittaessa autamme tarpeettomien vuokrasopimusten uudelleenjärjestelyissä.

Varmistamme, että täyden palvelun työympäristö on muuttovalmis sovitusti. Autamme pääsemään nopeasti ja vaivattomasti kiinni tuottavaan työhön. Varmistamme jatkuvan kehityksen hienosäätämällä työympäristöä ja työnteon tapoja sekä hallinnoimalla palvelusopimuksia.

Tutustu Senaatin Muuton tukeen
Senaatti Kiinteistöt, 2017. mies ruokalan linjastolla ottamassa ruokaa.

Sopivin palveluratkaisu – valmiit palvelukokonaisuudet tarpeen ja tilanteen mukaan

Tarjoamme asiakkaillemme toimitilojen ja työympäristöjen lisäksi monipuolisen valikoiman toimitiloihin liittyviä palveluita keskitetysti yhdestä paikasta. Joustavat palvelut ottavat huomioon myös toimintaan liittyvät erityisvaatimukset ja muuttuvat tarpeet. Kaikkiin palvelukokonaisuuksiimme sisältyvät palvelujohtaminen ja laadunvalvonta. Tarvittaessa tarjoamme myös toimitilapalveluiden asiantuntijapalveluita esimerkiksi kilpailutuksen tueksi.

Kilpailutamme ja toimitamme kaikki toimitiloihin liittyvät palvelut. Tuotamme toimitilapalveluita erityisesti monen käyttäjän kohteissa. Palveluiden kilpailuttaminen yhteisesti usealle käyttäjälle on tehokasta, tuo mittakaavaetuja ja säästää resursseja. Teemme tiivistä yhteistyötä Hansel Oy:n kanssa ja hankimme palvelut yhteiskuntavastuullisesti.

Anna palautetta