Siirry sisältöön
Tyhjä

Palvelupyynnöt

Senaattila on palvelupyyntökanava Senaatti-kiinteistöjen vuokralaisille. Täällä ilmoitat toimitiloihisi liittyvistä vioista, voit seurata palvelupyyntöjesi etenemistä ja näet tilojasi koskevat tiedotteet. Palvelua voivat käyttää kaikki Senaatti-kiinteistöjen vuokraamissa tiloissa toimivat asiakkat. Sen käyttöönotosta sovitaan kunkin kohteen kiinteistöpäällikön kanssa. Ohjelman käyttöön tarvitaan käyttäjätunnus ja salasana.
Turun virastotalon neuvotteluhuone.

Kokoustilat

Suurin osa kokoustiloistamme on tarkoitettu sen kiinteistön käyttäjille, jotka ovat vuokralaisena kyseisessä kiinteistössä. Näihin voi varata tiloja viereisen Senaattila-palvelupyyntö linkin kautta. Osa kokouskeskuksista on täysin julkisia, eli myös valtionhallinnon ulkopuoliset henkilöt voivat varata niistä tiloja. Vapaita tiloja voi monesti varata kiinteistön ravintolan kautta. Katso tästä kaikille vapaita kokoustilojamme.
Tyhjä

Materiaalipankki

Julkiseen materiaalipankkiimme et tarvitse tunnuksia. Materiaalipankista löydät graafiset ohjeet, taittoaineistot, mallit, logot sekä videoita ja valokuvia. Kuvat on tarkoitettu viestinnälliseen käyttöön – median edustajille, yhteistyökumppaneillemme ja asiakkaillemme. Kuvia voi käyttää veloituksetta uutisoinnissa, mutta valokuvaajan nimi täytyy mainita. Mikäli kuvassa ei ole valokuvaajan nimeä, mainitaan kuvalähteeksi Senaatti-kiinteistöt. Kuvan kaupallisesta käytöstä on sovittava valokuvaajan kanssa erikseen. Mikäli et löydä tarvitsemaasi, voit tiedustella sitä markkinointi ja viestintä -yksiköstä Katri Tulanderilta.
Tyhjä

Hankinta ja laskutus

Edistämme kestävän kehityksen toimintamalleja hankintatoimessa muun muassa käyttämällä sähköistä hankintajärjestelmää. Verkkolaskutus on ollut meillä käytössä jo useamman vuoden ajan.

Siirry hankinta ja laskutus -sivulle

Palaute

Voit antaa meille palautetta tällä palautelomakkeella. Palautteesi on meille tärkeää!

Palautelomake
Anna palautetta