Siirry sisältöön

Organisaatio

Puolustuskiinteistöissä työskentele noin 700 alan ammattilaista. Asiakasyhteistyömme toteutetaan Puolustusvoimien johtosuhteiden mukaisesti. Valtakunnallisesta yhteistyöstä vastaa toimitusjohtaja Matias Warsta ja asiakkuusjohtaja Lasse Koponen. Alueellisesta yhteistyöstä puolustushaarojen ja logistiikkalaitoksen kanssa vastaavat asiakaspäälliköt. Paikallisesta yhteistyöstä ja palvelutuotannosta joukko-osastoissa vastaavat kiinteistöpäälliköt.

Johdon yhteystiedot

Klikkaa kuvaa avataksesi sen suurempana.

Palvelutuotantomme koostuu viidestä palvelualueesta, palvelutuotannon kehityksestä, kunnossapidosta ja asiakkuustukikeskuksesta. Palvelutuotannon kokonaisuutta johtaa operatiivinen johtaja Ari-Pekka Laxén.
Valmius ja turvallisuus yksikköä johtaa valmiusjohtaja Risto Kosonen, Rakennuttaminen ja suojatekniikka -yksikköä rakennuttamisjohtaja Heikki Savolainen sekä Ympäristöpalvelut-yksikköä ympäristöjohtaja Timo Kanerva.

Tukeudumme toiminnassamme Senaatti-konsernin yhteisiin palveluihin ja prosesseihin, kuten rakennuttamisprosessin johtaminen, tietohallinto, henkilöstö, yhteiskuntavastuu, hankinnat, lakipalvelut, viestintä sekä kiinteistökehitys- ja myynti.

Tutustu palveluihimme