Siirry sisältöön

Myynnin asiantuntijoitamme

Tyhjä
Kiinteistökehitysryhmän päällikkö

Marko Härkönen

Kiinteistökehitysryhmän päällikkö, arkkitehti SAFA ja eMBA Marko Härkönen vastaa kiinteistökehitystoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä aina kiinteistöjen myyntivaiheeseen saakka

Lue Marko Härkösen asiantuntijaesittely
Tyhjä
Kiinteistökehityspäällikkö

Elias Rainio

Kiinteistökehityspäällikkömme, arkkitehti Elias Rainio toimii kuin tulkkina asiakkaamme ja kaavoituksesta päättävän virkamiehen välillä. Hän nauttii yhteistyöstä eri alojen ammattilaisten kanssa ja vanhojen kohteiden kehittämisestä uuteen käyttöön – kun valot syttyvät jälleen kohteisiin, josta ne ovat välillä sammuneet.

Lue Elias Rainion asiantuntijaesittely
Tyhjä
Kiinteistökehityspäällikkö

Emmi Sihvonen

Kiinteistökehityspäällikkömme Emmi Sihvonen tekee pitkäjänteistä kehitystyötä erityisesti Otaniemen alueella Espoossa. Vaikka työn tulokset ovat nähtävissä vasta monen vuoden päästä, ovat tuleva asiakas ja alueen käyttäjät mielessä koko ajan.

Lue Emmi Sihvosen asiantuntijaesittely
Tyhjä
Myyntipäällikkö

Jenna Kiukkonen

Myyntipäällikkömme Jenna Kiukkonen pitää työtään loistavana näköalapaikkana. Hän vastaa erityisesti pääkaupunkiseudulla ja kasvukeskuksissa sijaitsevien arvo- ja kassavirtakohteiden myynnistä. Tärkeimpinä periaatteina ovat toiminnan avoimuus sekä rahankäytön järkevyys.

Lue Jenna Kiukkosen asiantuntijaesittely
Tyhjä
Kiinteistökehityspäällikkö

Otto Virenius

Senaatin kiinteistökehityspäällikön Otto Vireniuksen työ on parhaimmillaan hyvinkin poikkitieteellistä, kun hän istuu samaan suunnittelupöytään arkkitehtien, insinöörien ja eri viranomaisten kanssa. Rima on korkealla, sillä uusien asuinalueiden kehittämispäätöksillä vaikutetaan kymmenien tuhansien ihmisten elämään.

Lue Otto Vireniuksen asiantuntijaesittely
Anna palautetta