Siirry sisältöön
Tyhjä

Palvelut kunnille

Tuemme kuntien tilajohtamista ja auttamme kuntia toimimaan kustannustehokkaasti niiden tarpeita vastaavissa tiloissa

Kirjaudu Kuntatila -portaaliin

Senaatti-konsernin tytäryhtiö Maakuntien tilakeskuksen tähän asti kunnille tuottamat palvelut siirretään osaksi Senaatti-kiinteistöjä 1.10.2022 alkaen. Myös Maakuntien tilakeskuksen kuntapuolen asiantuntijat siirtyvät Senaatti-kiinteistöjen palvelukseen. Pyrimme näin turvaamaan palvelujen käytön jatkumisen saumattomasti.

Oma tila on jatkossa Kuntatila

Kunnille tarjotut Oma tila palvelut löydät jatkossa nimellä Kuntatila. 1.10. alkaen palvelut löytyvät tältä Senaatin sivustolta. Siirtymävaiheen ajan pääset Kuntatilaan myös Maakuntien tilakeskuksen sivuilta, mutta 2023 alusta kuntien palveluihin pääsy on vain tältä sivustolta.

Palvelut ennallaan

Tarjoamme kunnille edelleen samat palvelut, jotka kokoavat yhteen kunnan tilatiedot rakennustasolla ja tilojen kustannus- ja investointitiedot sekä mahdolliset vuokrasopimukset. Yhteen koottujen tilatietojen avulla kunta saa tilahallintansa ja -johtamisensa tueksi helppokäyttöistä, digitaalista ja ajantasaista tietoa.

Rakennamme kokonaiskuvaa kuntien ja kuntakonsernien käytössä olevista tiloista. Luotettavan tilannekuvan avulla saadaan valtakunnallisesti vertailukelpoista tietoa tilojen lukumääristä, pinta-aloista, käyttötarkoituksista, kunnosta, kustannuksista, investoinneista sekä ympäristövaikutuksista. Tavoitteena on turvata tulevaisuuden hyvinvointia terveiden, turvallisten ja tarkoituksenmukaisten tilojen avulla.

Anna palautetta