Siirry sisältöön
Tyhjä

Organisaatio

Senaatti-konserni muodostuu Senaatti-kiinteistöistä ja sen tytärliikelaitoksesta Puolustuskiinteistöistä. Konserniin kuuluvat myös Maakuntien tilakeskus Oy ja Senaatin Asema-alueet Oy.

Senaatti-kiinteistöt ja Puolustuskiinteistöt ovat valtion liikelaitoksia, jotka kehittävät yhteistyössä asiakkaidensa kanssa tiloja ja työympäristöjä ja pitävät huolta valtion kiinteistövarallisuudesta.

Senaatilla on lisäksi koko konsernia palvelevia yhteisiä toimintoja, kuten henkilöstöhallinto, talous, ict, ympäristö- ja yhteiskuntavastuu, markkinointi- ja viestintä.

Senaatti-kiinteistöjen johtoryhmän esittely Puolustuskiinteistöjen johtoryhmän esittely
Tyhjä

Senaatti-kiinteistöt

Palvelemme valtion eri toimijoista koostuvaa laajaa asiakaskuntaa, jolle tuotamme tilat ja niihin liittyvät palvelut. Tavoitteena on, että asiakkaat saavat toimitiloihinsa liittyvät palvelut keskitetysti yhdestä paikasta.

Tutustu Senaatin työympäristöpalveluihin
Senaatti 20200228 Kanavakatu 3, Helsinki

Puolustuskiinteistöt

Keskitymme palvelemaan Puolustusvoimia ja sen strategisia kumppaneita kaikissa tila-asioissa. Meillä on erityisesti Puolustusvoimien tarpeita palveleva vahva osaaminen.

Tutustu tarkemmin Puolustuskiinteistöihin
Tyhjä

Senaatti-kiinteistöjen toimialat

Senaatti-kiinteistöillä on kaksi toimialaa: erityiskiinteistöt ja toimistot. Niihin on koottu toiminnaltaan, kiinteistöiltään ja palvelutarpeiltaan samankaltaisia asiakkaita. Toimialat vastaavat keskitetysti asiakkuuksista sekä oman asiakasryhmänsä kiinteistöihin liittyvistä asioista, kuten rakennushankkeista, kiinteistöjen hankinnasta, strategisesta suunnittelusta sekä maankäyttöasioista.

Toimialat
Tyhjä

Senaatti-kiinteistöjen alueet

Asiakaspalvelusta, kiinteistöjen vuokrauksesta, isännöinnistä ja kiinteistönhoitoon liittyvistä asioista huolehtii Senaatti-kiinteistöjen alueorganisaatio, joka muodostuu neljästä alueesta.

Alueet
Anna palautetta