Siirry sisältöön
Työnhakijoille

Tule osaksi innostavaa työyhteisöämme

Rekrytoimme jatkuvasti parhaita osaajia joukkoomme. Mikäli avoimista työpaikoista ei juuri nyt löydy etsimääsi, sinun kannattaa jättää avoin hakemus.

Senaatti-kiinteistöissä meitä työskentelee noin 400 ja Puolustuskiinteistöissä noin 700 alan ammattilaista. Tervetuloa osaksi sitoutunutta ja innostunutta työyhteisöämme.

Valintaprosessi

Ilmoitamme avoimet työpaikat kotisivuillamme, sähköisissä hakukanavissa tai lehdissä. Valintaprosessimme kattaa hakemusten vastaanottamisen jälkeen videohaastattelut, kasvokkain tapahtuvat haastattelut ja soveltuvuusarvioinnit (käytetään toimihenkilö- ja esimiesrekrytoinneissa), joista hakija saa itselleen palautteen. Jokaiselle hakuprosessissa mukana olevalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla tai puhelimitse. Teemme hakijan suostumuksella turvaselvityksen ennen työsuhteen alkua. Olemme savuton työpaikka.

 

Tyhjä

Vastuullinen kesäduuni

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien. Sed arcu lectus auctor vitae, consectetuer et venenatis eget velit.

Vastuullinen kesäduuni -kampanja
Tyhjä

Senaatti työnantajana

Pyrimme monin eri tavoin varmistamaan, että henkilöstöllämme on edellytykset onnistua työssään. Panostamme johdonmukaisesti henkilöstömme ammattitaidon ja osaamisen kehittämiseen. Tarjoamme mielekkään ja oikein mitoitetun työn, joustavat työajat sekä laadukkaan työterveyshuollon ja esimiehen tuen.

Lue lisää
Tyhjä

Senaatti-kiinteistöissä tyypillisiä tehtäviä

Meillä tyypillisiä tehtäviä ovat mm.: asiakassuhteiden ylläpitäminen ja kehittäminen, työympäristökonseptien kehittäminen ja muutosjohtamisen konsultointi, rakennushankkeiden suunnittelu ja läpivienti, kiinteistöjen hallinta, kiinteistöjen osto ja vuokraus, sekä kiinteistökehitys ja myynti. Lisäksi meillä on erilaisia asiantuntijatehtäviä liiketoimintaa tukevissa yksiköissä, kuten taloudessa, henkilöstöhallinnossa, markkinoinnissa ja viestinnässä sekä strategia-, kehittäminen- ja tiedonhallinta -yksikössä.

Lue lisää
Puolustusvoimat ja Senaatti suunnittelivat yhdessä Järjestelmäkeskukselle viihtyisän ja joustavan monitilatoimiston, kertovat eversti Reima Kuutsa ja investointipäällikkö Vesa Rakkola. Reima Kuutsa ja Vesa Rakkola.

Puolustuskiinteistöissä tyypillisiä tehtäviä

Puolustuskiinteistöt tarjoaa työtä erilaisissa maanpuolustusta tukevissa tehtävissä. Olemme puolustushallinnon kiinteistö- ja ympäristöalan asiantuntijaorganisaatio. Tarjoamme monipuolisesti eritasoisia työtehtäviä useilla toimialoilla, kuten: kiinteistöpalvelut, siivouspalvelut, tekniset palvelut, energiapalvelut, rakennuttamispalvelut ja ympäristöpalvelut.

Tutustu Puolustuskiinteistöihin
Anna palautetta