Siirry sisältöön
Tyhjä

Rakennuttaminen ja vuokraus

Rakennutamme valtionhallinnolle uusia tiloja ja peruskorjaamme ja uudistamme vanhempaa kiinteistökantaa asiakastarpeiden mukaisesti.

Vuokraamme toimitiloja valtionhallinnolle valtion omasta kiinteistökannasta mutta myös yksityisiltä markkinoilta ja tuotamme kiinteistöihin asiakkaiden tarvitsemat palvelut.

Ohjeet ja mallit (mm. työmaataulut ja graafiset ohjeet) löydät julkisesta materiaalipankistamme.

Rakennustyömaa.

Rakennuttaminen

Valtion linjausten mukaisesti uudisrakentamisen sijaan pyritään aina ensisijaisesti hyödyntämään olemassa olevaa rakennuskantaa. Mikäli valtiolla ei ole tarjota sopivaa tilaa, hyödynnetään myös yksityisten markkinoiden vapaita toimitiloja. Investointimme ovat viime vuosina painottuneet kiinteistöjen peruskorjauksiin ja työympäristöjen kehittämiseen.

Lisää rakennuttamisesta
Tyhjä

Vuokraus

Valtion toimitila-asiat on keskitetty Senaatti-kiinteistöjen vastuulle. Keskitetyllä kiinteistöomistuksella varmistetaan rakennusten riittävä ylläpito, tarvittavat investoinnit ja elinkaarikustannusten huomioiminen sekä vahva kiinteistöosaaminen. Lisäksi pystytään paremmin hallitsemaan kiinteistöihin liittyvät riskit. Valtion vuokrat ovat omakustannusperusteisia. Vuokrilla maksetaan kaikki kiinteistöistä aiheutuvat kulut.

Lisää vuokrauksesta
Tyhjä

Talousrikollisuuden torjunta

Merkittävänä rakennuttajana haluamme olla edelläkävijä myös talousrikollisuuden kitkemisessä pois rakennus- ja kiinteistöalalta. Kyse on paitsi taloudellisista näkökulmista, myös laatuun ja turvallisuuteen liittyvistä tekijöistä.

Lisää talousrikollisuuden torjunnasta
Anna palautetta