Siirry sisältöön
Pasilan Hupi Pasilan Hupi

HUPI - Joustava palvelu ja työympäristö

Hupi on nykyaikaisia työtapoja tukeva kohtaamisympäristö, joka on tarkoitettu kaikille valtionhallinnon työntekijöille.

Tyhjä

Tee tapaamisista hedelmällisempiä

Hupi auttaa eri virastojen asiantuntijoita verkostoitumaan keskenään sekä kumppaniensa ja asiakkaiden kanssa. Tapaamiset monimuotoisessa, innostavassa ympäristössä synnyttävät tuottavaa yhteistyötä, uudenlaisia toimintatapoja ja yhteisiä työn tekemisen malleja.

Maksutonta Hupia

Hupin käyttäminen on maksutonta virastoille. Senaatti-kiinteistöt haluaa näin edesauttaa uuden joustavan työympäristön tutuksi tulemista sekä edistää uutta työympäristöajattelua ja valtionhallinnon toimijoiden välistä yhteistyötä. Hupi toimii myös virastojen joustavana tilaresurssina. Säästöjä kertyy, kun omiin tiloihin ei tarvitse varata työtiloja muualta satunnaisesti saapuville työntekijöille.

Hupin tiloja ei voi varata etukäteen. Saavu vain paikalle ja ilmoittaudu Hupin vastaanottoon: Pasilassa 2. kerroksen kahvilaan ja Turussa aulan vastaanottoon. Varauduthan myös esittämään oman virastosi henkilökortin. Senaatissa asiakkaiden, työntekijöiden ja tilojen käyttäjien turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Tästä syystä Senaatin Hupit on toistaiseksi suljettu koronaviruksen leviämisen varalta.

Katso video Pasilan Hupista
Tyhjä

Pasilan Hupi

Pasilan virastokeskuksen kokouskeskuksen yhteydessä osoitteessa Ratapihantie 7, B-rappu, 2. krs.

Paikalle pääsee kätevästi julkisilla liikennevälineillä. Omalla autolla tulijat voivat käyttää Itä-Pasilan Pysäköinti Oy:n pysäköintihallia (maksullinen). Polkupyörille on tarjolla katoksellinen tila, jossa pyörän saa runkolukittua.

Aukioloajat
Ma-pe klo 7.30–17.00.
Kokous- ja kahvilavastaava on paikalla 2. kerroksen kahvilassa avaamassa oven Hupiin klo 7.30-15.00.

• tilat, noin 50 monimuotoista paikkaa kohtaamisten ja työnteon eri tarpeisiin
• WI-FI-verkkoyhteydet
• päivän lehdet (HS, Kauppalehti)
• siivous

Pasilan Hupiin liittyen voit ottaa yhteyttä ja antaa palautetta osoitteella: asiakaspalvelu@senaatti.fi Senaatissa asiakkaiden, työntekijöiden ja tilojen käyttäjien turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Tästä syystä Senaatin Hupit on toistaiseksi suljettu koronaviruksen leviämisen varalta.

Katso Pasilan Hupin 3D-esittely
Pasilan Hupin käyttöehdot
Tyhjä

Turun Hupi

Turun Virastotalon asiakaspalvelutilojen yhteydessä osoitteessa Itsenäisyydenaukio 2, 1. krs.

Pääset Hupiin keskustan liikenneyhteyksillä, maksullisia parkkipaikkoja on sisäänkäynnin edessä. Pyörätelineet sijaitsevat teatterin puoleisella sivustalla Itsenäisyydenaukio 2 / rakennuksen sisäpihalla.

Aukioloajat
Ma-pe klo 8.00-16.00.
Ilmoittaudu aulapalveluun.

• tilat, noin 10 monimuotoista paikkaa kohtaamisten ja työnteon eri tarpeisiin; hiljainen tila, vetäytymistila ja vuorovaikutustila
• WI-FI-verkkoyhteydet
• 2. kerroksessa kahvio ja ravintola
• siivous

Turun Hupiin liittyen voit ottaa yhteyttä ja antaa palautetta osoitteella: asiakaspalvelu@senaatti.fi Senaatissa asiakkaiden, työntekijöiden ja tilojen käyttäjien turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Tästä syystä Senaatin Hupit on toistaiseksi suljettu koronaviruksen leviämisen varalta.

Katso Turun Hupin 3D-esittely
Turun Hupin käyttöehdot
Anna palautetta