Siirry sisältöön
Tyhjä

Senaatin Sesam Helsingissä

Senaatin Helsingin Sesam sijaitsee toimipisteessämme, Sörnäisten rannassa, osoitteessa Lintulahdenkuja 4 A.

Tarjoamme maksutta langattoman netin, kupposen kuumaa, lukittavan lokeron, sekä tilat monenlaiseen työskentelyyn. Tietoturvan vuoksi emme kuitenkaan voi tarjota tulostuspalveluita.

Tervetuloa työskentelemään monitilatoimistoon muiden valtionhallinnon työntekijöiden kanssa.

#senaattisesam

Miten saavun Helsingin Sesamiin?

Sesam on suljettu 17.8. alkaen toistaiseksi.

Sesam sijaitsee osoitteessa Lintulahdenkuja 4 A. Meille pääsee kätevästi julkisilla kulkuneuvoilla, varattuja autopaikkoja ei ole. Polkupyörille on katos sisäpihalla ja kaupunkipyöräparkki sijaitsee Lintulahdenkujan ja Lintulahdenkadun kulmassa.

Ilmoittaudu saapuessasi 1. kerroksen aulan tiskille, josta saat Sesam-vierailijakortin ja kulkuavaimen. Varaudu esittämään henkilöllisyystodistus ja organisaatiosi henkilökortti.

Saat myös Bluetooth-tägin, joka näyttää sijaintisi anonyymisti Sesamissa. Näin voit 5. kerroksen Sesam-aulan näytöltä nähdä kollegojesi ja vapaiden työpisteiden sijainnin pohjakartalla.

Sesam on avoinna arkisin klo 8.00 – 18.00. Talosta löytyy ravintola 9. kerroksesta. Ravintola on auki klo 7.30 – 15 (lounas klo 10.30 – 13.30). Ympäristössä on myös paljon muita ruokapaikkoja.

Tyhjä

Tutustu Sesamiin videolla

Sesam Väläys

Väläys

Väläys on Helsingin Sesamissa sijaitseva tiimityötila, joka inspiroi ideoimaan ja kehittämään uutta. Valtionhallinnon työntekijätiimit voivat varata tilan kolmeksi tunniksi kerrallaan. Väläys on ideatila, jossa mieli päästetään valloilleen ja tutustutaan erilaisiin työnteon tapoihin!

Huomioithan että palvelu on vain valtion työntekijöille, eikä esimerkiksi ulkopuolinen konsultti voi tulla fasilitoimaan ideointia. Tilaan ei voi varata tarjoiluja, mutta Café Sesamin kahviautomaatit ovat käytössänne.

Lue lisää Väläyksestä
Cafe Sesam

Helsingin Sesamin tapahtumia valtion työntekijöille

Millaiseen tilaisuuteen sinä haluaisit osallistua, mistä kaipaat lisää tietoa tai ketä puhujaa kuulisit mielelläsi? Jaa ideasi täällä.

OSALLISTU KEHITTÄMISEEN

Uutta työympäristöä kehitetään edelleen, ja kaikki kiinnostuneet saavat kantaa kortensa kekoon.
Kiinnostaako työn tekemisen tulevaisuus? Kysymyksiä ja kehitysehdotuksia voi lähettää palautelomakkeella.

Anna palautetta