Siirry sisältöön
Tyhjä

Senaatin Sesam Kuopiossa

Kuopion Senaatin Sesam sijaitsee Senaatin toimipisteessä, osoitteessa Kallanranta 11. Tarjoamme maksutta langattoman netin, kupposen kuumaa, lukittavan lokeron, sekä tilat monenlaiseen työskentelyyn. Tietoturvan vuoksi emme kuitenkaan voi tarjota tulostuspalveluita.

Tervetuloa työskentelemään monitilatoimistoon muiden valtionhallinnon työntekijöiden kanssa!

#senaattisesam

Miten saavun Kuopion Sesamiin?

Sesam on suljettu 17.8. alkaen toistaiseksi.

Sesam sijaitsee osoitteessa Kallanranta 11. Pihalta löytyy kaksi Sesam-asiakkaiden autopaikkaa. Pysäköintilupa haetaan vastaanotosta.

Senaatti Sesam Kuopio pysäköintipaikat

Ilmoittaudu saapuessasi sisäänkäynnin yhteydessä olevassa aulassa, josta saat Sesam-vierailijakortin ja kulkuavaimen. Varaudu esittämään henkilöllisyystodistus ja organisaatiosi henkilökortti. Sisäänkäynti tapahtuu rannan puolelta, ravintolan vierestä.

Sesam on avoinna arkisin klo 8.00 – 19. Talon 1. kerroksesta löytyy Ravintola Kallanranta. Ravintola on auki ma-to 8 – 14.30 ja pe klo 8 – 14. Aamiainen klo 8 – 9.45, lounas klo 10.30 – 13. Rakennuksessa on myös kuntosali ja sosiaalitilat, joita sesamilaiset voivat käyttää klo 8 – 19.

Ihmisiä neuvotteluhuoneessa.

Neuvotteluhuoneet Aalto ja Luotsi

Valtionhallinnon työntekijätiimit voivat varata 4 hengen neuvotteluhuone Aaltoa tai 8 hengen neuvotteluhuone Luotsia omaan käyttöön. Tiloissa on mahdollista pitää yksi tilaisuus per päivä. Aallossa on Skype-kamera ja Luotsissa videoneuvottelulaitteet.

Neuvotteluhuoneiden käyttö, kuten Sesam muutenkin, on maksutonta valtion työntekijöille. Tiloihin ei voi tilata tarjoiluja, mutta Café Sesamin kahviautomaatit ovat käytettävissänne.

Varaa Aalto tai Luotsi soittamalla aulapalveluumme 050 570 6427. Muista rekisteröidä kokoukseen osallistujat Sesam-kävijöiksi heti varauksen tehtyäsi.

Neuvotteluhuoneiden varauskalenteri
Tyhjä

Kuopion Sesamin tapahtumia valtion työntekijöille

Millaiseen tilaisuuteen sinä haluaisit osallistua, mistä kaipaat lisää tietoa tai ketä puhujaa kuulisit mielelläsi? Jaa ideasi täällä.

OSALLISTU KEHITTÄMISEEN

Uutta työympäristöä kehitetään edelleen, ja kaikki kiinnostuneet saavat kantaa kortensa kekoon.
Kiinnostaako työn tekemisen tulevaisuus? Kysymyksiä ja kehitysehdotuksia voi lähettää palautelomakkeella.

Anna palautetta