Siirry sisältöön

Myynnin asiantuntijoitamme

Johtaja, kiinteistökehitys ja -myynti

Marko Härkönen

Johtaja, kiinteistökehitys ja -myynti, arkkitehti SAFA ja eMBA Marko Härkönen vastaa kiinteistökehitys ja -myyntiyksiköm toiminnan johtamisesta ja kehittämisestä.

Lue Marko Härkösen asiantuntijaesittely
Kiinteistökehitysryhmän päällikkö

Elias Rainio

Kiinteistökehitysryhmän päällikkö, arkkitehti Elias Rainio toimii kuin tulkkina asiakkaamme ja kaavoituksesta päättävän virkamiehen välillä. Hän nauttii yhteistyöstä eri alojen ammattilaisten kanssa ja vanhojen kohteiden kehittämisestä uuteen käyttöön – kun valot syttyvät jälleen kohteisiin, josta ne ovat välillä sammuneet.

Lue Elias Rainion asiantuntijaesittely
Kiinteistökehityspäällikkö

Emmi Sihvonen

Kiinteistökehityspäällikkömme Emmi Sihvonen tekee pitkäjänteistä kehitystyötä erityisesti Otaniemen alueella Espoossa. Vaikka työn tulokset ovat nähtävissä vasta monen vuoden päästä, ovat tuleva asiakas ja alueen käyttäjät mielessä koko ajan.

Lue Emmi Sihvosen asiantuntijaesittely
Kiinteistökehityspäällikkö

Janne Marttinen

Kiinteistökehityspäällikkö, maanmittausinsinööri Janne Marttinen kehittää parempia asuin- ja elinympäristöjä kaupunkien ja sidosryhmien kanssa. Kun Marttinen suunnittelee yhdessä kaavoittajien ja konsulttien kanssa uutta maankäyttöä, tulevaisuuden ennustaminen ja kompromissien etsiminen ovat parasta ja haasteellisinta.

Lue Janne Marttisen asiantuntijaesittely
Myyntipäällikkö

Jenna Kiukkonen

Myyntipäällikkömme Jenna Kiukkonen pitää työtään loistavana näköalapaikkana. Hän vastaa erityisesti pääkaupunkiseudulla ja kasvukeskuksissa sijaitsevien arvo- ja kassavirtakohteiden myynnistä. Tärkeimpinä periaatteina ovat toiminnan avoimuus sekä rahankäytön järkevyys.

Lue Jenna Kiukkosen asiantuntijaesittely
Kiinteistökehityspäällikkö

Laura Schrey

Kiinteistökehityspäällikkö Laura Schrey nauttii yhteistyöstä eri alojen ammattilaisten kanssa. Tuloksena syntyy pala kerrallaan muuttuvaa kaupunkia, kun valtion käytöstä poistuneelle kiinteistöille etsitään asemakaavoituksen kautta uusi käyttötarkoitus ja uudet omistajat.

Lue Laura Schreyn asiantuntijaesittely
Kiinteistökehityspäällikkö

Otto Virenius

Senaatin kiinteistökehityspäällikön Otto Vireniuksen työ on parhaimmillaan hyvinkin poikkitieteellistä, kun hän istuu samaan suunnittelupöytään arkkitehtien, insinöörien ja eri viranomaisten kanssa. Rima on korkealla, sillä uusien asuinalueiden kehittämispäätöksillä vaikutetaan kymmenien tuhansien ihmisten elämään.

Lue Otto Vireniuksen asiantuntijaesittely
Anna palautetta