Siirry sisältöön
Tyhjä

Myytävät kohteet

Tältä sivulta löydät myynnissä olevat kohteemme.

Senaatti-kiinteistöt kehittää valtion kiinteistöstrategian mukaisesti valtion käytöstä poistunutta kiinteistövarallisuutta siten, että se olisi myytävissä kiinteistömarkkinoille. Myytävien kiinteistöjen joukosta löytyy niin arvorakennuksia, kiinteistökehityskohteita kuin pienempiäkin kiinteistöjä.

Lue lisää valtion kiinteistökaupasta
Tyhjä

Kiinteistökehitys

Kehitämme ja kaavoitamme valtion omistamia maa-alueita ja kiinteistöjä myyntäväksi. Senaatti-kiinteistöillä on vireillä useita isoja kaavahankkeita eri puolilla maata. Suurin hanke tällä hetkellä on Keski-Pasila, jonne suunnitellaan rakennusoikeutta 500 000 kerrosneliömetriä. Senaatti-kiinteistöt, Helsingin kaupunki ja Liikennevirasto kehittävät aluetta yhteistyössä.

Tutustu lisää kiinteistökehitysprojekteihin
Tyhjä

Senaatti-kiinteistöt ja SATO Oyj allekirjoittivat esisopimuksen Viikkiin rakentuvasta asuinkerrostalojen korttelialueen tonttikaupasta

Senaatti-kiinteistöt ja SATO Oyj ovat allekirjoittaneet 30.11. kiinteistökaupan esisopimuksen tulevasta asuinkerrostalojen korttelialueesta Helsingin Viikissä. Osoitteessa Maakaarenkuja 2 sijaitsevan tontin pinta-ala on 9 437 m2 ja tontille tavoitellaan rakennusoikeutta noin 16 500 k-m2.

Lue koko tiedote
Tyhjä

Kuinka koronakriisi tulee vaikuttamaan suomalaiseen kiinteistö- ja rakennusalaan?

KTI Kiinteistötieto Oy toteutti Senaatin toimeksiannosta asiantuntijahaastatteluihin pohjautuvan perusteellisen selvityksen siitä, kuinka koronakriisi tulee vaikuttamaan suomalaiseen kiinteistö- ja rakennusalaan. Raportin mukaan vaikutukset tulevat näkymään lähes kaikilla kiinteistömarkkinoiden osa-alueilla.

Lue koko artikkeli
Tyhjä

Tutustu kiinteistökehityksen ja -myynnin toimintaamme

Anna palautetta