Siirry sisältöön
Tyhjä

Näin palvelemme

Senaatti-kiinteistöt on valtionhallinnon työympäristökumppani. Autamme valtionhallinnon organisaatioita uudistamaan työnteon tapojaan ja toteutamme toimivia, turvallisia sekä työntekoa tukevia työympäristöjä. Autamme siis asiakkaitamme työskentelemään fiksummin.

1. Näkemys

Miksi muutosta tarvitaan?
Miten teemme työtä tulevaisuudessa?

Ennen uuden työympäristön suunnittelua kuuntelemme ja keskustelemme, jotta ymmärrämme organisaation nykytilanteen sekä tulevaisuuden tarpeet ja reunaehdot. Näin muodostuu yhteinen näkemys siitä, mitä tehdään, ja osaamme kytkeä muutosprojektiin juuri oikeat asiantuntijat.

2. Toteutus

Missä ja millaisessa ympäristössä työskentelemme tulevaisuudessa?

Suunnittelemme yhdessä asiakkaamme kanssa uusia työnteon tapoja tukevan työympäristön, tarvittaessa toimitila- ja turvallisuuspalveluineen. Toteutamme ja toimitamme kokonaisuuden avaimet käteen -periaatteella.

3. Valmennus

Miten viemme muutoksen läpi ja opimme työskentelemään mahdollisimman fiksusti?

Tuemme organisaatiota uuden työnteon tavan omaksumisessa ja työympäristön yhteisten pelisääntöjen luomisessa yhdessä henkilöstön kanssa. Varmistamme viestimällä ja valmentamalla, että henkilöstö kokee muutosprosessin myönteisenä ja heillä on hyvät edellytykset toimia uudessa työympäristössä.

4. Fiksu arki

Kuinka muutto uuteen työympäristöön sujuu tehokkaasti?
Miten kehitämme edelleen työnteon tapojamme ja työympäristöämme?

Varmistamme, että täyden palvelun työympäristö on muuttovalmis sovitusti. Autamme organisaatiota pääsemään nopeasti ja vaivattomasti kiinni tuottavaan työhön. Varmistamme jatkuvan kehityksen hienosäätämällä työympäristöä ja työnteon tapoja sekä hallinnoimalla palvelusopimuksia.

Palvelumme

Palvelumme muodostuu kokonaisuudesta, jonka tavoitteena on auttaa asiakkaitamme työskentelemään fiksummin. Visiomme on, että Suomen valtio on uusien työnteon tapojen ja työympäristöjen edelläkävijä.

kontrahti-lehti / senaattikiinteistšt valtiokonttori Kokoustilan ovelta näkyy mies kokouspöydän äärellä.

Hallinnon tilahallinta

Hallinnon tilahallinta, HTH, on Senaatin valtionhallinnon asiakkailleen tarjoama toimitilajohtamisen palvelu.
HTH-tietopalvelu auttaa organisaatiotasi tilojenkäytön sekä tilakustannusten hallinnassa ja optimoinnissa.

Hallinnon tilahallinta sivulle

Tarjoamme valtionhallinnolle joustavia, yhteiskäyttöisiä työympäristöjä työntekoon. Tutustu yhteisöllisen työn Hupiin ja kaikille valtionhallinnon työntekijöille avattuun Senaatin monitilaympäristöön Senaatin Sesamiin. Tai kokeile Työ 2.0 Labia Helsingin keskustassa ideointiin muiden valtion virkamiesten kanssa.

Anna palautetta